Droge Productie

Een industrievloer moet vooral functioneel zijn: sterk, kras- en slijtvast, antislip, bestand zijn tegen chemicaliën, ander vocht en mechanische belasting. Belangrijke eigenschappen die de Quartzline industrievloeren u bieden.

Meer informatie

Magazijn

Het magazijn is het kloppende hart van het bedrijf. Altijd wat te doen. De vloer moet daarom veelzijdig en functioneel zijn. Quartzline vloeren voldoen aan alle eisen en zelfs nog aan meer.

Meer informatie

Laadperron

Een laadperron is het domein van de vrachtwagen om te laden en te lossen. Een laadperron moet daarom bestand zijn tegen rollend materieel en zware belasting. Veiligheid voor alles. Sterk, antislip, bestand tegen temperatuurverschillen en slijtvast.

Meer informatie

Verpakkingsruimte

In een verpakkingsruimte viert dikwijls de hygiëne de boventoon. Maar er zijn nog meer functionele eisen: gemakkelijk te reinigen, chemische- en mechanische bestendigheid, naadloos en antislip. Quartzline biedt het beste dat hierbij past.

Meer informatie

Koelhuis

Het is maar net wat u wenst in uw koelhuis. Een gladde of juist een stroeve vloer. De vloer moet in elk geval bestand zijn tegen intensief gebruik, temperatuurverschillen, vocht, rollend materieel en vooral ook duurzaam zijn. Quartzline heeft de oplossing.

Meer informatie

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief