Gang

Niets krijgt zoveel voetstappen te verduren als gangen in openbare ruimtes. Dat vraagt om de beste bekleding die er is. Sterk en functioneel. Quartzline heeft wat u zoekt.

Meer informatie

Balkon

Ook een balkon moet prettig zijn om er te vertoeven. Een leuke, stevige, waterdichte vloer doet wonderen. Met een Quartzline vloer bereikt u wat u wilt.

Meer informatie

Showroom

De specifieke kenmerken van een showroomvloer: chique, sterk, mooi, gemakkelijk in onderhoud, slijtvast en ga zo maar door. Quartzline heeft die showroomvloer.

Meer informatie

Sanitaire ruimte

Vloeren in sanitaire ruimtes moeten vooral hygiënische pluspunten bieden. Geen vochtopname, naadloos, eenvoudig schoon te houden, gemakkelijk in onderhoud, egaal, stroef en sterk. Quartzline vloeren bieden het allemaal.

Meer informatie

Keuken

Keukenvloeren krijgen van alles over zich heen. Keukenvloeren moeten dus tegen een stootje kunnen. Vochtbestendig zijn en vanuit hygiënisch oogpunt gemakkelijk schoon te houden. Quartzline levert u de ideale keukenvloer.

Meer informatie

Algemene ruimte

Vloeren in algemene ruimtes moeten sterk en veerkrachtig zijn. Bovendien moeten deze vloeren tegen een stootje kunnen en zich lenen voor vele gebruikssituaties. Duurzaam en krasbestendig zijn belangrijke eigenschappen. Quartzline heeft het in huis.

Meer informatie

Hotelkamer

Je wilt niet weten wat er zich allemaal afspeelt in een hotelkamer. De vloer krijgt veel over zich heen. Dit vraagt om de beste vloer die er is. Daarvoor moet je bij Quartzline zijn.

Meer informatie

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief