Login
FR NL EN

Geen artikelen in winkelwagen

09-10-2020

Quartzline vloeren voor hoofdkantoor AFAS

De bouw van het nieuwe hoofdkantoor van softwarebedrijf AFAS in Leusden is inmiddels in de afrondende fase. Hier opent begin 2021 het AFAS Experience Center met onder andere 750 werkplekken, een sportruimte, een parkeergarage, een restaurant, een theater met 850 stoelen en diverse auditoria en vergaderruimten.

Lees meer
07-09-2020

Vloerstart egaliseert sportcentrum

Vloerstart heeft met Quartzline egaline de vloeren onder de vijf tennisbanen in sportcentrum ORS ZUIT NL te Etten-Leur geëgaliseerd. Peter Leesmans van Vloerstart: “Het was mooie opdracht in het nieuwe sportcentrum. Met de nieuwe egaline van Quartzline hebben we 3.250 m2 tennisvloer uitgevlakt en perfect egaal gemaakt.”

Lees meer
01-09-2020

Nieuwe procesinstallatie in gebruik

Onze nieuwe procesinstallatie is opgeleverd en in gebruik! Bijna 40 meter hoog, voorzien van de nieuwste technologieën en uitgevoerd in onze bedrijfskleuren. Speciaal gebouwd voor de productie van cementgebonden producten. Door de grote productiecapaciteit en het innovatieve productieproces kunnen wij onze klanten producten van zeer goede kwaliteit aanbieden tegen een zeer scherpe prijs.

Lees meer
25-03-2020

Quartzline en het Coronavirus

De Nederlandse regering blijft de maatregelen in het kader van het coronavirus aanscherpen. Ook Quartzline Vloersystemen BV neemt uiteraard haar verantwoordelijkheid om volgens de richtlijnen van het RIVM de verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. De gezondheid, veiligheid en het welzijn van u als onze klant en onze medewerkers staan voorop.

Lees meer
30-01-2020

Voortgang nieuwbouw procesinstallatie

De bouw van de nieuwe procesinstallatie ligt op schema. De silotoren is gereed en er wordt volop aan de afwerking gewerkt. De imposante procesinstallatie torent inmiddels boven het dak van ons bedrijfspand uit. De procesinstallatie is de basis van ons bedrijf. Hier worden de grondstoffen aangevoerd. Met de 22 silo’s kunnen we onze productiecapaciteit aanmerkelijk vergroten. Dit past in ons groeiscenario. Naar verwachting is de bouw na de zomervakantie afgerond.

Lees meer
30-01-2020

Nieuw: PU UV HD

In ons laboratorium is een verbeterde variant ontwikkeld van de PU UV. De ‘nieuwe’ gietvloer met de naam PU UV HD beschikt over een aantal belangrijke voordelen. Zo is de aan te brengen toplaag dunner dan de tot nu toe gebruikelijke toplagen. Dit maakt de verwerking een stuk gemakkelijker. De verbeterde versie zorgt er bovendien voor dat er zelfs met een ‘werkende’ ondervloer, geen butsen en scheuren ontstaan in de bovenlaag. De PU UV HD zorgt met de Silencio als onderlaag voor de beste vloer die u zich kunt wensen.

Lees meer

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief