Login
NL EN

Geen artikelen in winkelwagen

25-03-2020

Quartzline en het Coronavirus

De Nederlandse regering blijft de maatregelen in het kader van het coronavirus aanscherpen. Ook Quartzline Vloersystemen BV neemt uiteraard haar verantwoordelijkheid om volgens de richtlijnen van het RIVM de verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. De gezondheid, veiligheid en het welzijn van u als onze klant en onze medewerkers staan voorop.

Quartzline Vloersystemen BV probeert haar werknemers zoveel mogelijk thuis te laten werken. Als een afspraak fysiek door moet gaan, volgen wij de richtlijnen die zijn afgegeven, zoals afstand houden, regelmatig handen wassen en geen verkoudheidsklachten of koorts hebben.

Quartzline Vloersystemen BV ontwikkelt en produceert haar vloersystemen en -producten in Nederland. Wij beschikken over voldoende voorraad om aan de vraag te kunnen voldoen. Met Quartzline Online zijn we 24/7 bereikbaar voor het plaatsen van orders. Op onze website vindt u alle informatie over onze producten en systemen.

Om eventuele risico’s te beperken, hebben wij besloten om een bezoek aan onze relaties tot nader order op te schorten. Onze verkoopmanager Theo van der Plas blijft beschikbaar om samen met u, bij voorkeur via e-mail of telefoon, de beste vloeroplossing te bespreken.

Quartzline Vloersystemen BV heeft de kennis en ervaring om u maximaal te blijven ondersteunen in deze onzekere tijden. Wij blijven bereikbaar voor uw vragen, orders en leveringen en zullen al het mogelijke doen om u te blijven ondersteunen en de service te verlenen die u van ons gewend bent.

30-01-2020

Voortgang nieuwbouw procesinstallatie

De bouw van de nieuwe procesinstallatie ligt op schema. De silotoren is gereed en er wordt volop aan de afwerking gewerkt. De imposante procesinstallatie torent inmiddels boven het dak van ons bedrijfspand uit. De procesinstallatie is de basis van ons bedrijf. Hier worden de grondstoffen aangevoerd. Met de 22 silo’s kunnen we onze productiecapaciteit aanmerkelijk vergroten. Dit past in ons groeiscenario. Naar verwachting is de bouw na de zomervakantie afgerond.

30-01-2020

Nieuw: PU UV HD

In ons laboratorium is een verbeterde variant ontwikkeld van de PU UV. De ‘nieuwe’ gietvloer met de naam PU UV HD beschikt over een aantal belangrijke voordelen. Zo is de aan te brengen toplaag dunner dan de tot nu toe gebruikelijke toplagen. Dit maakt de verwerking een stuk gemakkelijker. De verbeterde versie zorgt er bovendien voor dat er zelfs met een ‘werkende’ ondervloer, geen butsen en scheuren ontstaan in de bovenlaag. De PU UV HD zorgt met de Silencio als onderlaag voor de beste vloer die u zich kunt wensen.

Bekijk alle nieuwe ontwikkelingen