2024-05-29

NIEUW: QUARTZLINE HYBRID FAST SL 2-20

Quartzline HYBRID FAST SL 2-20 is een nieuw ontwikkelde, veelzijdige egalisatiemortel voor binnenruimtes. De egaline heeft een uitstekend vloeigedrag en een korte uithardingstijd. HYBRID FAST SL 2-20 is speciaal ontwikkeld om beschadigde, zowel absorberende als niet-absorberende ondervloeren voor te bereiden.

Lees meer...
2024-04-29

📚🎨 Geef je presentatie een boost met Quartzline’s monstermap/monsterkoffer assortiment 🎨📚

Wil je jouw klanten de volledige Quartzline ervaring bieden? Bestel dan nu onze handige monstermappen en monsterkoffers om onze prachtige vloeropties op een professionele manier te presenteren aan je klanten!

Lees meer...
2024-04-04

🔧🌟Alle gereedschappen voor een moeiteloze applicatie🌟 🔧

Naast dat wij bij Quartzline vloersystemen leveren, hebben we ook alle benodigde gereedschappen in huis voor een vakkundige behandeling.

Lees meer...
2024-03-07

De renovatie van Gebouw Hoogvoorde

Wij zijn trots dat Quartzline mag bijdragen bij het grootschalige project: de renovatie van Gebouw Hoogvoorde in Rijswijk. Dit gebouw, voorheen het kloppende hart van de gemeente, ondergaat een totale transformatie en wordt getransformeerd tot een moderne woon- en werkruimte.

Lees meer...
2024-02-26

Expert in Quartzline vloersystemen

Ben je klaar om expert te worden in onze Quartzline vloersystemen? Wij bieden uitgebreide
producttrainingen aan waarin je alle ins en outs leert van onze topkwaliteit vloersystemen.

Lees meer...
2024-01-11

DECO Display

Vanaf nu zijn er displays beschikbaar om ons vloersysteem DECO te promoten. Met deze display kun je DECO extra aandacht geven in je showroom of bedrijf. 

Lees meer...
2023-12-19

DECO vloer en CEM wanden in huidkliniek

Onlangs heeft de EA Bouwgroep in het nieuwe onderkomen van de Laser Huidkliniek in Zoetermeer nieuwe vloeren, wanden en plafonds aangebracht.

Lees meer...
2023-10-25

Quartzline Protect Fast Cure buitenterras

Quartzline Protect Fast Cure is een vloerafwerking die snel beloopbaar is, gemakkelijk is te verwerken en zorgt voor een fraai eindresultaat.

Lees meer...
2023-10-19

Showroom en rondleiding

In onze ruime en overzichtelijke showroom te Dordrecht kun je alle Quartzline vloer- en wandsystemen op je gemak bekijken. Uiteraard zijn je klanten ook van harte welkom om inspiratie op te doen over de mogelijkheden die Quartzline vloer- en wandsystemen bieden. 
Na een bezoek aan onze showroom nodigen we je graag uit voor een rondleiding door onze fabriek. Zo krijg je een indruk hoe onze vloer- en wandsystemen tot stand komen. Maak hiervoor een afspraak met één van onze accountmanagers

Lees meer...
2023-10-09

Quartzline SL-PU UV CM

Quartzline SL-PU UV CM is technisch gezien hetzelfde als de welbekende Quartzline SL-PU UV, een twee componenten, oplosmiddelvrije, gepigmenteerde, zelf nivellerende gietvloer op basis van een alifatische polyurethaan met taai-elastische eigenschappen. Deze vloer wordt vooral toegepast waar een flexibele en comfortabele naadloze vloer gewenst is.

Lees meer...

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief