2023-10-25

Quartzline Protect Fast Cure buitenterras

Quartzline Protect Fast Cure is een vloerafwerking die snel beloopbaar is, gemakkelijk is te verwerken en zorgt voor een fraai eindresultaat.

Lees meer...
2023-10-19

Showroom en rondleiding

In onze ruime en overzichtelijke showroom te Dordrecht kun je alle Quartzline vloer- en wandsystemen op je gemak bekijken. Uiteraard zijn je klanten ook van harte welkom om inspiratie op te doen over de mogelijkheden die Quartzline vloer- en wandsystemen bieden. 
Na een bezoek aan onze showroom nodigen we je graag uit voor een rondleiding door onze fabriek. Zo krijg je een indruk hoe onze vloer- en wandsystemen tot stand komen. Maak hiervoor een afspraak met één van onze accountmanagers

Lees meer...
2023-10-09

Quartzline SL-PU UV CM

Quartzline SL-PU UV CM is technisch gezien hetzelfde als de welbekende Quartzline SL-PU UV, een twee componenten, oplosmiddelvrije, gepigmenteerde, zelf nivellerende gietvloer op basis van een alifatische polyurethaan met taai-elastische eigenschappen. Deze vloer wordt vooral toegepast waar een flexibele en comfortabele naadloze vloer gewenst is.

Lees meer...
2023-10-05

Inschrijven producttrainingen

Je kunt je weer inschrijven voor producttrainingen bij ons in de fabriek te Dordrecht.

Lees meer...
2023-08-29

Quartzline Cem Micro

Cem Micro bestaat uit twee producten, de grove Micro Base en de hele fijne Micro Top.
Beide zijn een duurzame microcement voor vloeren en wanden. Deze opbouw zorgt voor uitstekende eigenschappen en een fraaie uitstraling.

Lees meer...
2023-08-15

Handleidingen

Voor het optimaal aanbrengen van Quartzline vloersystemen is een aantal handleidingen beschikbaar. Deze handleidingen zijn te downloaden vanaf onze website onder de knop ‘DOWNLOADS’. De volgende handleidingen zijn te downloaden: Coating EPG | Coating GWV | Coating PU SG Coloured | Primer GW | PUCEM L | PUCEM SL | PUCEM TF | Corques Liquid Lino.

Lees meer...
2023-07-05

Quartzline Protect Fast Cure weer snel beloopbaar

Quartzline Protect Fast Cure is een vloerafwerking die weer snel beloopbaar is en zorgt voor een fraai eindresultaat. Met het aanbrengen van slechts één of twee lagen verander je een oude, versleten galerijvloer snel in een moderne, functionele vloer.

Lees meer...
2023-06-17

Quartzline producten voor herstellen galerijen in Nieuwegein

In Nieuwegein zijn de galerijen van zes flats gerenoveerd door Grandia Betonherstel BV uit Asperen. “Voor dit project werkten wij met het vloersysteem Quartzline Protect Fast Cure. Polyaspartic wordt in de zandlaag en toplaag gebruikt. Dit hecht goed op verschillende ondergronden, het is goed antislip te maken, fijn verwerkbaar en het is geurloos. Een pluspunt van Quartzline want onderschat dit laatste niet. Vele producten stinken gewoonweg en dat is uiterst onprettig om mee te werken, niet alleen voor ons maar ook voor de omgeving,” zo vertelt Ludwig Grandia. Het karwei omvatte zo’n 2000 m2. Eerst werden de toplagen verwijderd en de diktekanten en schopranden hersteld en gecoat. Na de renovatie van de vloeren werd nog een antislip-coating aangebracht.

Lees meer...
2023-06-02

Vloer fabriekshal is weer klaar voor gebruik!

De vloer van deze fabriekshal was gescheurd, niet vlak, niet glad en dus ook niet strak. Dankzij Quartzline producten is de vloer weer als nieuw. Eerst zijn gedeelten van de vloer gerepareerd en vervolgens geëgaliseerd met Quartzline Cementitious SL Underlayment 2-20 mm NF. Deze egaline zorgt voor een glad en strak eindresultaat, heeft een korte droogtijd, kent een uitstekend vloeigedrag en is gemakkelijk verwerkbaar.
Na het egaliseren is de vloer overlaagd met Quartzline Protect SL-EP2K. Dit is een naadloos heavy-duty vloersysteem voor industriële toepassingen met optioneel een holle plint afwerking. Dit gegoten vloersysteem heeft een sterke chemische protectie en slijtvastheid. De slijtvastheid is verder te versterken met extra instrooimateriaal bestaande uit een zwarte en witte spikkel (carborundum en molochite), wat tevens een mooie glinstering in de vloer brengt.

Lees meer...
2023-05-23

NIEUW: Europox Z-speed

Europox Z speed is een oplosmiddelvrije tweecomponenten epoxyprimer.
Europox Z speed heeft uitstekende hechtingskwaliteiten voor normale tot sterk absorberende poreuze ondergronden en is de aanbevolen primer voor poreuze cementgebonden ondergronden zoals beton- en cementdekvloeren.
Europox Z speed heeft een zeer snelle droogtijd van ca. 2 uur (afhankelijk van de omstandigheden).

Lees meer...

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief